haha saaaaann


Once apon a song






Cozy

Åh vad jag älskar myskvällar hos pappa ändå! I lördags hade jag en myskväll hemma, och igår var det planerat att jag bara skulle vara hemma och ha myskväll. Men Hanna smsa mig vid 7 så jag drog till Tuve och träffade henne, vi köpte godis/dricka/chips och sen kolla vi på en asbra film hos henne! Ajajaj, kom hem vid 10-halv 11. Yes. När jag är hos pappa älskar jag känslan att veta att jag kan dra till hemmakväll och köpa godis och dricka när som eftersom det stänger vid 10-11 och jag bor i huset bredvid! Och att inte stöta på människor man känner, ibland orkar man inte :)

Iaf! Ska dra till hemmakväll senare och köpa godis hade jag tänkt! Mysiga hemmakvällar ♥


Misteltoe


Hahaha

Anonym om Svar:

jag fatta inte för att du skrev aldrig det på inlägget så hur ska jag veta att du har ont i kroppen av alla mediciner när det inte ens står? och sluta ta det då

Sv: Jag kan ju inte sluta ta mina mediciner haha? Fattar inte varför folk är anonyma, skäms ni för vilka ni är eller?

Officiellt


Hohohoho

Haj! Bloggar inte alls så mycket längre. Hm, det e nog mest för att jag inte haft lust och varit så trött! Men Linnea smsa mig och ville att jag skulle blogga sååå here I am! I sängen hos pappa under ett täcke framför tvn medans det regnar ute. Tråkigt :( Ska ta en dusch sen och fixa mig lite tror jag, trots att jag inte ska göra något speciellt idag höh. Gosar nog med katterna också hiihhihi.

Igår gick jag och la mig vid 10 (!?) Somnade typ direkt för heeela kvällen var verkligen död! Men är utvilad iaf :)

Vad kan man hitta på idag???



Gullig sovposition! hahaha

Sick

Sjuk Josefin.. Hela kvällen igår frös jag, även jag hade en tjocktröja med fleece inuti. Inatt frös jag och svettades. Vaknade och hade världens huvudvärk. När jag försökte somna om och blundade så snurra allting. Så det blev att gå upp och självklart frös jag. Tog huvudvärkstablett och tempen. Hade lite feber. UNDERBART! Darrar gör jag också, och kroppen värker... Men trots det så ska jag träffa min kille lite idag, sen ska jag till en och kolla på film och såå!
Hoppas jag mår bättre sen, ska duscha och sen dra på mig min onepiece. Asmysigt!

!!!!!!!!!!!!!

Jag behöver en stor förändring i mitt liv. Jag vägrar fortsätta gå hemma varje dag och hoppas att något annorlunda på ett positivt sätt ska hända. Jag vet att man måste göra nåt åt de själv, man kan inte bara sitta och vänta. Men vad ska jag göra? Jag är inte myndig än, jag har inget jobb så jag har inga egna pengar. Jag vill åka utomlands, men det går ju inte? Vad ska jag göra? Jag har försökt de mesta verkligen, försöker skaffa nya vänner, och det går ju sådär eftersom jag är så blyg. Jag orkar inte gråta mer för att det känns som att ingen förstår mig, ingen vet hur jag egentligen känner. Och det är klart, hur ska dom kunna veta de? Min mamma försöker göra så jag mår bra, vi åker till stan och shoppar, även hon egentligen inte har pengar till det. Hon låter mig sola solarium, bara för att mitt självförtroende är så lågt och jag känner mig ful blek. Mamma försöker, även det bara är smågrejer. Och jag kan inte fatta att min syster liksom säger emot det! Hon säger liksom ''Som om det får henne att må bättre?'' Men vad ska hon göra? Jag vill åka utomlands, men det kostar ju för mycket! Smågrejer är bra.
Och saker som VERKLIGEN går mig på nerverna är när jag lägger upp en status på facebook som är negativ om mitt liv, så kommenterar folk SOM INTE ENS KÄNNER MIG att jag bara söker uppmärksamhet och medlidande osv. MEN SNÄLLA?! VAFAN SKRIVER NI SÅNT TILL MIG NÄR NI INTE ENS KÄNNER MIG? DET ÄR FÖR FAN ETT ROP PÅ HJÄLP, INTE NÅT JÄVLA UPPMÄRKSAMHETSSHIT?!?!?!?!??!?! TROR NI JAG ÄR HELT JÄVLA DUM I HUVET ELLER? LÄR FUCKING KÄNNA MIG FÖRST INNAN NI SÄGER ETT JÄVLA SKIT! ERA JÄVLA KUKSUGARE, JAG HAR SÅN LUST ATT BARA STAMPA PÅ ERA ANSIKTEN OCH DÖDA ALLA ERA GLADA KÄNSLOR SÅ NI FÅR KÄNNA HUR DET KÄNNS FÖR MIG GÅNG EFTER GÅNG! GAAAAAAAAAAAAAH förlåt men fan vad arg jag är!!!!!

.

trollface om Vardag..:
vitaminer

Sv: Vadå vitaminer??!

Please take me there

Hit vill jag. Jag vill utomlands. Ta mig dit någon!!

Var för mig själv lite




Vardag..


Salty air, sun kissed hair, that endless summer, take me there

Sometimes it's okay to cry

''Ibland blir jag så jävla förbannad. Varför känner jag så här? Vad har jag gjort som gör att jag förtjänar det? Det värsta är att jag inte kan komma på något. Jag börjar därför tänka på min uppväxt. Skilda förändrar, min pappa tog ifrån mig. Sedan hatade jag att vara där, men blev ändå tvingad att åka dit varannan helg. Jag grät och hade ångest hela helgen. Och sedan hela veckan innan jag skulle dit. Kan det ha med saken att göra? Jag kände mig aldrig tillräcklig inför min mamma, trots att jag vet att hon älskar mig högt. Min syster var alltid bättre. Jag hatade skolan, och jag hade ingen nära vän. Jag har haft och har väl än idag, ett konstigt behov av att göra andra människor tillfreds. Även om jag själv mår dåligt av detta. Det är bara några av sakerna som jag kan sitta och tänka på om det är det som gjort att jag mår dåligt. Och helt plötsligt drabbas jag av dåligt samvete. Pang! Det slår till som an rak höger i magen. Då skäms jag så fruktansvärt över att jag kan lägga över ansvaret på andra. När det är mig det är fel på. Jag är säkert bara överanalytisk, överkänslig och egocentrisk.''

http://endepression.blogspot.com
Känner igen mig i varenda ord som står. Sjukt.

Svar

Anonym om Dreams:
gå på bio eller gå ut med din kille då? ni måste ju inte alltid vara med varandra hemma och "mysa"
Sv: Du verkar inte fatta riktigt va? Jag kan knappt göra något, har ont i kroppen hela tiden och är trött hela tiden på grund av min medicin. När jag är omkring massa folk får jag ont i huvudet. Jag vill ju hitta på saker, men min kropp vill inte.

Next

Brb Frölunda torg med mamma!

Happy moments!

Något jag älskar, verkligen älskar, är när jag har den känslan att jag är sååå glad! Men de som är mindre bra är att den känslan kan försvinna såå snabbt! Därför försöker jag hålla kvar den känslan ♥ Vissa som inte känner mig så bra, och aldrig umgås med mig. Bara ser mig på facebook och bloggen och ute. Dom som inte får veta vad som pågår i mitt huvud, medans vissa som står mig nära får veta. Dom tror säkert inte att jag kan vara glad, för dom tror jag har bara massa tonårsproblem med killar vänner osv. Hahaha tycker sååå synd om er som är så ytliga och inte ser att jag också har ett hjärta, att jag inte bara har massa problem :) För det verkar ju skitmånga tro! Att jag är en deppig självmordsbenägen ensam tjej. Men HA! Fuck you, jag är en sprallig glad tjej! Bara att jag inte orkar skriva varje gång jag e glad ;) ÄLSKAR när jag är på så bra humör att jag aldrig kan sluta prata, jag kan verkligen prata prata prata med min syster eller mamma om verkligen onödiga roliga saker som händer i mitt liv. För jag är inte så öppen av mig egentligen men IBLAND händer det att jag öppnar mig helt och kan snacka om allt från att jag älskar mina knallrosa spetstrosor till att jag ska bli nyttig! Hahaha osv! Fan va skönt det var att skriva av sig, ett positivt inlägg! De hade väl ni haters inte väntat er av den DEPPIGA tjejen??? ;))))



Dreams

Jag känner mig instängd. Varje dag är det samma sak som händer. Antingen sitter jag hemma, eller så e jag med min kille. Jag vill göra något. Ser folk på facebook, vissa bloggar osv att dom gör olika saker hela tiden, dom har fullt upp, fika hit och bio dit. Klart jag kan också göra de, men då måste jag planera långt i förväg och få tag på pengar. Plus hitta någon som är villig. Jag har glidit ifrån mina vänner väldigt mycket och den jag umgås mest med är min kille. När jag är hemma så är det massa tjat hit och dit. Jag vill verkligen hitta på något med mitt liv! Men det finns ju massa problem, personliga problem. Jag sjunger väldigt sällan nu för tiden också. Vet inte hur de har kommit sig men finns inga bra låtar längre och jag är nästan aldrig ensam hemma. Och jag är trött hela tiden. Jag vill åka utomlands, jag vill ha värme, jag vill ha pengar, jag vill inte vara trött hela tiden, jag vill inte ha vinter, jag vill inte vara ogillad av personer som stått mig nära. Det är mycket jag vill, men tyvär är det bara mina drömmar.


Hahahhahahahahahhahahahha

Anonym om Ziperall:

men skippa att slinga ditt hår för 800 kr & spendera 1200 på kläder & smink
Svar: Haha jo för deeee händer ju sååå ofta!

Ziperall

Jag vill ha denna men den kostar 900 kr så de får förbli min dröm, HEJDÅ!

Ajajajaj

Tycker lite synd om min mamma som gjort av med 1200 kr idag på bara kläder/smink till mig! Och imorgon ska jag slinga mitt hår för ungefär 800 kr, stackars mamma asså!

Har alltså varit i stan idag! Om en stund åker jag till mamma, sen får vi se vad som händer mer idag! :)


True shit


♥♥♥

Ihh sötaste pojkvän gav mig den här rosen idag! ♥

Energi

Positiv och negativ energi är viktigt. Det finns personer som ger en positiv energi och andra personer som ger en negativ energi. Tro mig, jag har mött båda sorterna och det tror jag många andra har gjort också. Det finns för många som ger mig negativ energi, helt ärligt. Det finns verkligen få som får mig att gå från världens argaste tjej, till världens gladaste som har lust att bara sjunga hopppa runt, dansa och gå loss på riktigt! Jag lovar här och nu, att jag verkligen ska ta vara på dom som ger mig positiv energi. Dom är diamanter. Och man ska ta vara på diamanter, för det finns alltför få diamanter här i världen och mer stenar.

Familjen är väldigt viktig för mig, just nu kan dom inte tänka på annat än hur det ska gå för mig i framtiden. Dom som vet hur allting ligger till just nu förstår exakt vad jag menar. Medans dom som inte står mig nära alls, som bara ser det på ytan. Tänk att stå där och dom säger saker som verkligen inte stämmer, och man vet själv hur sanningen är. Att stå där och bara le och inte kunna säga något, man vill bara klappa till människan och säga ''Du vet inte ett skit om hur mitt liv är, hur jag känner och mår, vad jag och min familj har gått igenom och fortfarande går igenom!'' Det är riktigt sjukt hur folk kan påverka en.

Nu ska jag gå och duscha, samla tankarna, smsa med personer som får mig att bli glad och fräscha till mig. Senare vid 6 blir det gymmet med mamma, tjadå!


Candy

Tja! Drog till baby vid 4, hans brorson va där också! Doooog så söt han är! Vi myyyyyyyyste oså, snackade, kittlades, och mot slutet blev han helt crazy! Jag ba ''Chilla!!'' HAHAHA älskar dig bebbeeee!

Jag är hos pappa just nu, får bli en hemmakväll då. Malin är här också och vi ska snart kicka till hemmakväll och köpa godisssss! Sööööp ska fortsätta kolla på Bring it on på 3an, ha deee!


Gooooooa

Ni måste hålla med om att man blir kär?






Smile

Hm, blev inte som planerat igår. Mådde inte så bra (inte på grund av mig och baby, mer allt som händer i mitt liv och familjen) och de blev lite strul osv. Men jag gick hem till han och han fick mig att skratta och må bra. Tack för att du fick mig att må bättre! ♥ Sov hos mamma inatt (på grund av en sak som hände igår). Men åker till pappa idag och stannar till på tisdag. Längtar sååå att få mysa med katterna!!

Ha deeeeeee goingar!

haj

Hej håååå jag ska snart till torget med sofia o köpa godis, sen ska jag till babyyyy! Vi har 1 månad idag ♥
Ska till pappa idag också såååååå, hejdååååå

Ge.mig.nu


Hihi

Eftersom gymnasiemässan inte var något för mig så fick jag rädda kvällen igår med powerking!
Visst e jag gullig i min gosiga onepiece? :(

Give me!!

Ge mig en söt liten kattunge som jag kan gosa med när jag känner mig ensam, snälla ♥♥♥

A true friend is hard to find

Läste detta inlägget som Amanda Harde skrivit, http://amandaharde.blogg.se/2011/october/utkast-okt-12-2011-3.html#comment och jag tänkte en del.
Jag hade en vän, eller nej 2 vänner. Som jag visste jag kunde lita på, båda va dessutom killar så de va aldrig något småtjaffs om onödiga saker. Dom visste allt om mitt liv, allt som hänt/hände i mitt liv. Alla mina problem, båda har sett mig gråta, osminkad/ofixad, nyduschad, nyvaken, glad osvosv. Jag behövde inte vara någon annan när jag snacka med dom. Dock träffade jag dom inte så ofta, av olika skäl. Men dom fanns alltid där för mig. När jag inte hade någon, då var dom där för mig.
Men. En period för inte så längesen hade inte vi snackat på ett tag. Sen såg jag att båda hade tagit bort mig som vän på facebook. Jag skickade i meddelande och undrade varför, båda svarade ''Det blir bäst så'' Jag tänkte jaha.. Men sen efter det har jag tänkt på de här citatet ''Don't worry about people from your past. There's a reason why they did'nt make your future'' De citatet är verkligen sant, så på så sätt orkar jag inte bry mig om de så mycket mer :)

Love all over

Galet vad jag inte var normal igårkväll/natt!! Hyper och glad som bara den!
Men iaaaaf, ska sola idag igen! Sen träffa baby ♥

Men först duscha, raka benen osv. Smörja in mig, dammsuga och göra mig fräääsch hihi!

!!!

SEGASTE DAGEN EVER! Ända jag vill göra just nu är att gå ut....

Kaoz

Dagen på gymnasiemässan var riktig kaos. Jag var inte ens intresserad, följde bara efter Sofia och Hanna. Ville bara hem. Men iaf, kom hem vid 1 typ? Chilla på donken lite ju... Nu vet jag inte vad jag ska göra, ska jag lyssna på musik eller inte? Asså finns ingen bra musik längre. Hmmmm, får se vart resten av kvällen leder mig!
Update you laterrrrrr



Fråga

lina om En till fråga!:
hur länge har du o ***** varit tsm nu ? :)
Svar: I övermån är det 1 månad :)

Gymnasiemässan next

Godmorgon fina människor! Uppe tidigt idag yes.. Ska till gymnasiemässan kl 10! Ser faktiskt framemot det, även jag redan vet vad jag vill gå. Estet, rytmus. Men måste fixa betygen asså.. Är dock sjukskriven av min läkare i en månad. Anyway ha en go dag, jag berättar om min sedan!
*Min godmorgon look*

When you don't understand

Om du inte skulle vilja ha mig, skulle du aldrig kämpat för mig i ett halvår. Du skulle aldrig förlåtit mig för misstagen jag gjort. Men jag kan inte göra det ogjort, de vet du. Jag kan säga tusen gånger att jag verkligen ångrar mina misstag och vill få dom ogjorda, och verkligen mena det. Men det är upp till dig att lita på mig. Jag har valt dig, och jag har sagt flera gånger hur mycket du betyder för mig. Snälla tro på mig, alla gör misstag. Gjort är gjort, och det gör så ont i mig varje gång du tar upp det och använder det mot mig. Jag vet att du tänker på de ofta, men du har också gjort misstag, right?
Jag är bättre på att uttrycka mig i text, än öga mot öga. Så är det bara

Happyness


Min planerare!!


Detta visste ni inte om mig va?

Jag älskar att dammsuga! Brukar oftast dammsuga hela lägenheten varje dag, frivilligt! Ibland vill jag hem och bara dammsuga haha sjukt men sant!
Jag använder bara killdeo! Har 3-4 st tomma stycken hemma som jag sparar på!
Jag tror jag är mer mogen än vissa av mina kompisar, inte för att vara sån. Men jag brukar liksom kolla när mina kompisar pratar, eller tjaffsar och det brukar mest vara onödigt, asså verkligen sånt som ingen egentligen bryr sig om! Jag nästan skäms då att jag är tjej haha.
Jag seriöst älskar katter! Hela mitt liv har jag varit kattmänniska! Vi har haft katter hos min pappa i flera år, och vi sålde dom. Nu har vi 2 katter till hos pappa som är hans tjejs katter men eftersom dom bor hos oss så :) När jag till exempel är ute och ser en katt, jag bara måste gå fram och klappa haha! Vi passar våra grannes katter då och då när dom är bortresta. Brukar sitta där nere och gosa med dom. Vi ska skaffa katt hos mamma snart också! iiih
Lite saker som kanske är kul att veta om mig :)

Sunshine

Tjooo! Vaknade vid 10 kanske? Ensam hemma gött :) Igår åkte jag och träna med mamma på hennes jobb (dom har ett gym där) och när jag kom hem vid 8 va det snabbt in i duschen sen på med min onepiece och springa ner i svalen för o träffa min bebis :) I needed a kiss before I went to the bed!
Idag ska jag chilla hemma, sen vid 3 ska jag gå till Tina och sola med mamma :) Sen träffa min bebi också ♥

En till fråga!

lina om Kommentar:
jaha, det trodde jag :o varför är inte ni tillsammans mer?:(
Svar: Det funkade inte alls, med omgivningen och så. och det var mycket komplicerat! Inget som funka iaf, men vi är inte ovänner iaf :)

Ska jag, eller ska jag inte?

Ska jag skaffa navelpiercing?

Kommentar

Fick en fråga om det var samma kille som i våras, och nej det är de inte :)

Closer closer closer

Senast jag bloggade var 7/8. Alltså ungefär 2 månader sen. Det har ju hänt massa under den tiden, men mest personligt faktiskt! Varit tsm med min kille i 3 veckor och 3 dagar! Tyvär vill jag inte skriva ut hans namn även dom flesta i tuve vet om det, men du som frågade vad han hette, tyvär kan jag inte säga det. Skolan går ju fortfarande inte så bra. Mycket som händer nu och det är svårt att hinna med, speciellt för mig eftersom det är mig det handlar om. Väääldigt komplicerat iaf om man inte varit med från början. Våran undulat som vi haft i 10 år ungefär, dog för några veckor sen också.. Världens finaste fågel ♥ Inte hänt så mycket mer faktiskt....

Morot

Hejsan! Skulle egentligen praoat idag på ett fritids i lilleby, men ja, mår inte så bra i nuläget så är sjukskriven dom här 2 veckorna! Åkte till stan med min syster och mamma, ska åka och träna sen på mammas jobb oså.
Är rätt trött och slut i kroppen, får se om de kommer mer inlägg idag...

Lite galen så

Godmorgon! Blev typ ändrade planer igår. Skulle egentligen bara till torget med Sofia oså men blev att jag var ute med Sofia Hanna Mathilda och Elina lite, så kom hem vid 10. Men va dötrött så kolla ba runt lite på facebook sen däcka jag in my bed! Myste i min onepeace också hihi, har på mig den nu med :) Inlägget om vad jag har gjort under tiden jag inte har bloggat, kommer nog upp senare då om jag inte glömmer av det! Hehe påminn mig!
Anyway, det är söndag och imorgon är det prao i 2 veckor. Gah. Ska egentligen till gymmet med mamma idag, men jag vet inte om jag känner för det. Just nu känner jag för att vara hemma och tänka, lyssna på musik, sjunga, snacka med my boy, och bara vara. Får se vad min mamma säger om det!



See ya

Ut och välkomna vintern med Sofia! Köpa lite gott till ikväll på torget at the same time ♥

Kommentar

lina om Here I am again!:
tycker det är bra att du börjat blogga igen :) kan du inte göra lite update på vad som hänt i ditt liv under pausen från nbloggen? (a)
Svar: Jo de kan jag göra :) Ska bara vara hemma ikväll så det kommer nog upp ikväll!

Onepeace!

Från ullared maaan! Gosigt material och mysig att ha hemma nu under vintern ♥
Inget jag tänker ha ute eller i skolan, inga planer på det änsålänge iaf!

What goes around comes around, you'll see.

Min fina storasyster sjöng denna låten igår på en bar i stan (tror jag?) Var inte där men kan tänka mig henne sjunga denna låten!

Here I am again!

Godmorgon världen! Kände för att skriva lite igen!
Det är lördag och mamma är i ullared, jag är ensam hemma. Ska gå och duscha och göra mig supeeeerfräsch strax! Sen dunka musik och må alldeles prima! Känner för det nu... Har världens underbaraste pojkvän som är anledningen till varför jag går upp på morgonen every day ♥ Puss på dig sötnos!

RSS 2.0