Sanningar

Jag älskar kakor, kan gå och köpa ett kakpaket och äta upp de direkt

Jag kan inte ha headset för inga pluppar passar mina öron, måste ha koss eller liknande

Jag tycker om min kropp

Jag kan inte umgås med vem som helst, jag måste må bra med personen om vi ska umgås

Mitt humör ändras hela tiden, kan vara helt glad sen helt plöstligt jättearg utan anledning

När jag håller stilla mina händer så darrar dom

Jag älskar att pussa på katters nos när dom är blöta

Jag har tix, om jag rör på ena sidan av datan till exempel, så måste jag röra på andra sidan också

Jag läser aftonbladet varje dag på datan

Jag har inget eget rum hos mamma eller pappa


Fall down seven times, stand up eight








Jag vill ha ett eget rum




Moa<3

Kom nyss hem från stan! Kollade när luciatjejerna sjöng oså :)

Storm idag!! Och 1 advent, mysigt :) Sitter och kollar på idol reprisen från i fredags, kopplat in på tvn och feta högtalare så de e asbra ljud :D Ska bara vara hemma idag, orkar inte göra nånting typ...




If you really like me, show it.

Svar på tal

xoxo ([email protected]) om Rain:

Har inte Glöstorp gjort massor för dig?? Du är rätt otacksam...

Sv: Jo, men när mamma ringde till dom häromdan så sa rektorn att hon inte hade tid att prata med henne. Det har snart gått en hel termin, och dom har inte kunnat fixa ett möte denna veckan på grund av att en enda person va sjuk. Det hänger ju inte på bara en person liksom. Plus så har du ställt skithöga krav på mig som gjort att jag mått ännu dåligare.

When you need a friend, I'll be here







IDOL BROR

Säger bara en sak.. IDOOOOOOOOL NÄSTA FREDAG! Jag döööör!

Har följt idol nu dom senaste gångerna, har varit helt inne i det och blev helt kär i Moa! Mamma har märkt det eftersom jag spelat hennes låt When I held ya typ 20 gånger irad hemma, kollar repriser på idol osv. Jag smsa mamma igår och sa att jag skulle göra allt för att få biljetter till idol nästa fredag i Scandinavium. Efter en stund innan jag går och lägger mig säger pappa ''Josefin kom hit lite'' Sen säger han ''Eftersom din mamma och jag älskar dig så mycket så har vi köpt 2 biljetter till idol nästa fredag'' Jag blev helt iajwdskkjvfik inombords! Sen smsar mamma och säger att jag är värd det tusen gånger om!!!! OMG jag längtar som knadsxpefdl,cökmsfvesdhfkdvki!!!!!!! Ska dit med mamma!! :)

hiihihhihiih men idag ska jag på bio med min pojkvän i kväll, vi ska se Breaking Dawn. hhihiih så söt e han! Han bjuder osånt (a)

Ville bara uppdatera er om detta! Pusssssssssssssssssssss


Bebisar

Sitter och kollar på tv med 2 sömniga katter bredvid mig..



Rain

Regn... Tur att jag bara ska vara hemma idag då! Är jättetrött! Sitter i soffan och dricker powerking och tittar på tv. Blir en hemma kväll idag med min ''halvsyster'' Lina, som är 12 år (tror jag hehe). Vi kommer vara ensamma hemma på kvällen oså så jag va tvungen o va hemma med henne för hon inte skulle vara själv. Ska köpa pizza/kebabtallrik och mys sen och glo på idol!

Skulle haft möte denna veckan men Rektorn på Glöstorpsskolan har inte hört av sig, rätt dåligt tycker jag...

Gillar inte denna årstiden så mycket heller... Mest regn och blåst, och snön kommer bara kanske. Snön borde komma på vintern, det e ju som att det e sol och varmt på sommaren. För det är de faktiskt. Det e också svårare att hitta på saker när vädret är såhär.. Man blir på dåligt humör och trött. Eller jaa, dom flesta. Aja, ska kolla på Ellen nu. Ha en mysig fredag...


Hey

Hej på er. Jag vet inte vad det är med mig just nu, men jag orkar knappt röra på mig. Suttit hemma i 7 veckor, visst många skulle nog vara lyckliga om dom fick vara det, men jag blir så slö så jag orkar inte göra något. Och jag är hungrig dygnet runt. Min mage gör alltid ont. Men problemet är att jag knappt äter för jag inte har något aptit på grund av min medicin. Aptiten kommer tillbaka när medicinen slutat verka, och det är på natten. Så jag vaknar alltid på natten av att jag är hungrig, men det är ju inte ofta jag hittar något färdigt som jag kan äta, så ibland blir det att jag inte äter på natten. Och sen på morgonen så har jag ingen aptit igen, äter ingen frukost, äter middag. Oftast ganska lite, och då är jag inte hungrig för stunden. Sen blir de kväll och jag går och lägger mig. Så ibland kan jag bara äta middag på ett helt dygn... Rätt galet.. Men kan inte hjälpa att jag inte kan äta, hur mycket jag än vill. För tro mig, jag ÄLSKAR mat!! Så tänk er att vara hungrig och ha ont i magen dygnet runt :( Sen sitta framför tvn och datan hela dagen för att man inte orkar göra något annat. Klart vi försöker lösa detta. Jag har ju varit hemma utan skola i 7 veckor, vi letar skola, jag går hos psykolog, går till bup då och då för o kolla medicinen, min vikt och längd och blodtryck. Åker till stan med mamma nån gång ibland, solar när jag orkar. Men de mesta av dagarna är jag hemma. Har också ofta ont i huvudet, trött dygnet runt hur mycket jag än sover, ont i kroppen. Jag har en ''osynlig sjukdom'' som det kallas, och det går inte över på bara en dag.


.


Power of Love


Älskling gav mig detta halsbandet ♥


HAHAHAHAHHAHA DÖR VA SÖT


You can go your own way


Irriterad

Jag vet inte varför, men när jag är hos mamma, så säger vi att jag kommer hem och någon är hemma. Jag blir så irriterad då. Jag orkar inte deras frågor osv. Asså jag blir irriterad skitlätt, och jag orkar verkligen inte prata med dom för dom är så jobbiga. Om dom bara säger något som ''Vad ska du göra idag då?'' Så blir jag skitirriterad, och bara av att dom är i samma rum gör mig irriterad. Jag vet inte varför men det bara är så..

Before I die



Novembertestet!

Har du under de senaste två veckorna:
Druckit Alkohol ? - Ne
Saknat någon du inte borde sakna? - Ja
Hört någon snacka skit ? - Ohja
Skolkat från skolan ? - Nej
Hjälpt någon som har kärleksproblem? - Lite kanske 
Pratat med en riktigt bra vän i telefonen ? - Näää
Blivit irriterad på någon ? - Kan man verkligen säga!!


Dig själv
Trivs du med ditt utseende? - Ja, ibland
Vad är din normala hårfärg ? - Mörkblondt typ
När fyller du år, och hur många år blir du ? - 5 mars, jag blir 16
Vart vill du helst bo ? - Miami
Redo för barn ? - Inte nu
Redo för att flytta hemifrån ? - No
Använder du linser eller glasögon ? - Naj

Du och kärleken
Har du pojkvän ? - Jaa
Är han äldre eller yngre än dig ? - Han är 2 år äldre
Namn på din första största kärlek ? - Kristoffer
Saknar du din första största kärlek ? - Lite kanske
Varför/varför inte ? -
  För han va min första kärlek, men har ju min underbara kille nu :)

Om du har pojkvän, hur länge har ni vart tillsammans ? 2 månader, 5 dar 
Hur ofta träffas ni? - Flera dagar i veckan
Hur ofta pratar ni med varandra i telefonen? - Inte ofta alls
Vem av er tog första steget till första kyssen ? - Haha han..

Pengar
Tjänar du egna pengar ? - Nä
Hur mycket pengar går åt per månad åt kläder ? - Ingenting nästan, köper aldrig nya kläder så ofta
Gillar du allt du köper ? - Ja
Hur mycket pengar tror du att du lagt ut på hårprodukter? - 0 kr (mamma köper)

Betalar du allt du behöver ? - Jag vet inte?
Hur mycket pengar går åt till alkohol i månaden ? - Ingenting

Har du pengar på ditt konto nu ? - Ingen aning
Sparar du till något ? - Näää kan inte spara

...



...And sometimes. You just have to jump off a bridge, and hope like hell that you learn to fly on your way down

Feelings

Under hela dagen idag har jag mått, ganska bra faktiskt. Händer inte så ofta längre. Att må bra hela dagen alltså. Trots allting som händer och har hänt så har jag en bra känsla i min kropp. Och en sprallig känsla. Den spralliga känslan beror nog på att jag har tänkt på min pojkvän och hur mycket jag saknar honom och bara vill springa till honom och pussa honom! En sak har jag märkt också, jag mår faktiskt mycket bättre hos pappa just nu än hos mamma. Det har alltid varit tvärtom, jag har vägrat åka till pappa. Men nu känns det mer hemma här. Jag tror det är för att jag slipper höra mammas tjat och frågor hela tiden. Hon hann fråga 3 olika frågor på 5 sekunder igår. Jag ska bädda, diska, äta mat, damma, ta min medicin. Och även om hon redan bett mig göra alla dom sakerna och jag har sagt okej så fortsätter hon tjata, och upprepar alla saker igen minst 3 gånger. Och så tror jag helt ärligt att jag mår bättre här för att jag inte är i tuve.

Ska dricka min powerking och fortsätta titta på tv, ha det bra!


Baby


Saknar min kille så mycket! :(

Wöhöhoihihohoh

Ibland har man väldigt tråkigt...

Smile smile smile


Hade


Lycka


Lucy Hale

Tjejen är vacker som satan! Hon är med i A cinderella story 3 once apon a song, som jag har sett några gånger nu, älskar låtarna i den! Ska faktiskt kolla på den sen hihi.

Loveee!

Godmorgon sötisar!

Mår förvånansvärt bra idag! No idea why, men det är bara bra! Idag har jag planerat att åka till tuve för o va med Sofia och Hanna hos Sofia. Tror vi ska kolla film eller så, om inte dom fastnar framför fifa!.. Haha, men ska iaf köpa godis o sånt :) Ska gå och duscha väldigt snart, imorgon blir det massage! ;D Asnice...



Pussssss..

.

Det finns egentligen mycket jag vill skriva men jag vet inte hur jag ska skriva det eller börja alls. Förlåt Linnea :(

RSS 2.0