Summer 2011, here we come

Såhär är det! Jag har inte kommit över Kristoffer än, nej. Men vi är vänner och snackar! I sommar ska jag ragga killar som fan tillsammans med min bebbe Sofia Petersson som just nu är i thailand. Sjukt saknad är hon men vi ska rocka denna sommaren tillsammans! ♥♥♥


poss

Hemma från skolan!! Inte hänt mycket alls, bara mest degat runt. aaaaaasbra väder iaf! Så gått runt i shorts och magtröja idag, iiiih älskart! Är ledig imon för ska på min kusins student så min långhelg har redan börjat aaaah skitgött asså! Hade tänkt gå uuuut snart, bara glida runt, köpa en cola eller något! Uppdaterar när jag känner för de, orkar inte ta bloggen först hela tideeen så ha de bra och njuuut av de underbara vädret!


sommar sol och häftig pool

Hello! Dagen började med att jag inte gick till skolan. Sen vid 5 åkte jag och Sarah till backa och träffade Jiar, Ivan, Filip, Antonio och sen kom Yakup. Iaaaaf kom hem vid 8 och har duschat och klippt ett par shorts :D Hoppas hoppas det är sol och varmt imon asssssså! Kommer iaf bli bra väder hela långhelgen!!


I miss your lips




girls

Hemma från en riktigt nice tjejmiddag! Kollat skräckfilm, käkat massa och skrattat en hel del!

Hörde att det skulle bli typ 20 grader imon, får hoppas på de nu asså! Har lite planer för imorgon faktiskt..... Menmen tar det imon! Det är typ galet hur vädret kan påverka mitt humör, för till exempel när det är sol och varmt vill jag bara fixa mig massa och blir helt glad och på bra humör, och tvärtom när det regnar.

Grab somebody sexy tell 'em hey!


love

När jag är kär så är jag verkligen kär. Då är det ingen annan än han som gäller. Han är den ända för mig och det kommer ta ett bra tag att komma över han. Det är han jag vill ha så mycket att jag skulle kunna dö för han. När man är såhär kär är det svårast att glömma honom, och det tar emot så j*vla hårt att se honom med någon annan. Det finns ingen värre känsla. Det är som att någon skjuter mig rakt i magen, som att hjärtat gått sönder och aldrig går att laga igen. Det värsta är att ingen någonsin kommer förstå hur kär man är, hur mycket man skulle göra för honom. För ingen annan än en själv vet om känslorna är falska eller äkta. Och jag önskar jag kunde förklara för dig hur mycket du betyder för mig, hur mycket alla än säger att du är fel för mig. Så kan jag inte styra mina känslor. Jag gjorde allt för att komma över dig, även det värsta. Och inte ens det hjälpte, då är jag riktigt riktigt obeskrivligt kär. Det lovar jag. Jag önskar det fanns ett sätt att bevisa för dig, bevisa att du är allt för mig. Om jag har dig, har jag allt.

What are words if you really don't mean them when you say them?


Who do you think you are

Hej bloggis! Dagen har väl varit så att jag vart på kalas, sen vidare till torget där man träffade en speciell människa på vägen, hm.... Träffade också på Madde Sandra Ida Sarah, glömde nycklar osvosvosv. Sen kom jag hem till slut, dunkat musik och pappa kom hem med en stor marabou till mig!! Druckit 4 powerking, och jaaa snackat med lite folk oså.

Imorgon blir det tjejmiddag, nicenice! Hörde att det skulle bli varmt nästa vecka, typ 22 grader. GÖTTTTTTT


Feel it

Jag måste erkänna...

att det gör ont i mig om jag är ledsen, och skriver en glad smileys till någon. Det känns i magen att det inte är rätt, för jag är inte glad.


Jag saknar dina läppar mot mina, jag saknar när du höll om mig, jag saknar ditt leende, jag saknar ditt hår, jag saknar din hand i min. Jag saknar dig så det gör ont


(!)

Gaaaaaaaaaaaah glömt ta min medicin på flera dagar!! Panic

Sommarlovet närmar sig

Godmorgon! Vakna för en stund sen, har duschat och så. Ska snart börja fixa mig för sen blir det kalas hos min kusin som fyller 2 år! Wie, sen blir de la ut kanske träffa någon. Hemma klockan 6 som vanligt -.-

Känns konstigt att blogga igen, men Sofia ville också att jag skulle börja blogga igen eftersom hon är i Thailand en månad och vill se vad jag gör på dagarna hähä. Saknar dig så otrooooooligt din lilla smurf :( Ska äta pizza sen igääään eftersom jag har kvar från igår :D Asså kebab det är så gott så jag dör!!

Snart är det sommarlov och då ska jag gå LOSS på riktigt och leeeeeeeva livet! Fyfan vad underbart!


Rent

Fredagskvällen har det väl inte hänt så mycket speciellt. Eller jo, men tänker inte ta upp det här för de är ganska personligt och privat. Meeeeen sitter just nu och chillar loss i min säng med fanta exotic och lite haribogodis samt lite musik ♥ Rent - Without you är just nu på i högtalarna!

Saknar faktiskt att sova över hos någon, de känns som de va ett jävla tag sen nu asså.....



Pretty awesome style...


learn

Saker jag inte tycker om

ett Folk som får mig att må dåligt på något sätt
två Falska människor, usch
tre Folk som säger till mig vad jag får göra och inte får göra
fyra Patetiska äckel
fem Folk som lägger sig i andras liv

Om du är en av dom här,.. försvinn ur mitt liv!

me, and no one else.

Ny blogg igen!

Presentation av mig kommer nu så here we go! Josefin Hallengren heter jag. Är en glad hyper 15årig tjej som har fått stå ut med mycket i mitt liv. Tänker annorlunda, blivit starkare psykiskt med tiden som vart nu. Lärt mig ett och annat av olika saker som hänt. Gått i fotboll i typ 10 år, i 2 olika lag. Funderar just nu på att sluta för att orken och lusten i mig har tagit slut. Skiter i allting onödigt och living young wild and free! Så är det. Går i Glöstorpsskolan i Göteborg bästa staden! Skaffade blogg igen eftersom jag känner att jag har mycket att få ur mig, och mycket tankar rullar runt i mitt huvud. Behöver helt enkelt skriva av mig!

Enjoy!


RSS 2.0