Hooooooome!!

Vaknade upp till ett sjukt gulligt sms av Stefan ♥ du är bäst vännen.

Idag tar jag tåget hem själv kl 4, asbra! Ska snart gå och duscha, sen fixa mig osåååååååå. Pusspuss


Mäx käx min lilla godisbit!

Åhhh suttit och snackat med Max heeeela dagen, sen morgonen till nu! Helt sjukt vad underbar den killen är! Han är värd allting bra i hela världen ♥ Puss på dig goding



KRIM

Make a better place

Rätt fett att man kan ha över 50 besökare när man inte har en header, design eller uppdaterar varje dag! Fett, men har ju mest denna bloggen för att kunna skriva av mig när jag känner för det :)

Pretty awesome


Kärlek

Jag kom hem från lägret igår, och jag saknar redan...

Att vakna av att ledarna kommer in halv 9 på morgonen, att gå och äta frukost helt nyvaken några minuter efter man har vaknat, gå till lektionerna täcket invirat runt kroppen, bli masserad av killarna, skratta åt jonathan för han är så rolig, kolla på improvisationsteater, höra oscar säga usch och fy (!!!), krama godnatt till alla unga ledare, sitta i kyrkan och sjunga, när vi satt på borggården innan vi skulle åka hem och sjöng massa låtar och då vi öppnade dörren till matsalen för att SMUarna skulle höra oss sjunga Ja, ja jag tror på jesus, att ha tyst timma, att gå spökrundan, att hela tiden kunna gå ofixad, att gå runt i mina crocks, att äta godis/chips/dricka cola varje dag i en vecka, att ligga vaken helt själv bredvid Rasmus och skratta åt Winther när han går i sömnen och sjunger powerpuffpinglorna, svampbob fyrkant, harry potter och avslöjar massa roliga saker, jadu jag kan nog skriva en lååååång lista på grejer jag saknar. Men en sak till, jag saknar alla ledare och konfirmander såååå mycket! Det känns som vi är en enda stor familj som verkligen funkar tillsammans! Alla ni är så guldvärda och värdefulla!



Midsommar

Vaknade upp i Halmstad, sovit 13 timmar inatt. Somnade liksom vid 10, va helt död, sen vaknade till en timma senare och kollade mobilen, svarade på fel sms för jag va så trött haha! Skönt att äntligen ha sovit iaf. Duschade nyss och ska snart fixa till mig, kommer några hit lite senare så ska vi äta mat och senare ikväll ska vi grilla! Myssss ♥



har inga nya bilder så fick bli en schtekar bild!

Sommarläger 2011, bästa jag varit med om.

Det är sant som jag har hört. Man lär sig mycket om sig själv och om människor under konfirmationstiden. Vet inte vad jag skulle gjort om jag inte börja i konfa. Haft så otroligt kul, samtidigt vart så otroligt rädd/ledsen/panikslagen. Men det behövdes verkligen för jag behövde få ut de, behövde sitta där på bänken i kyrkan och höra/se alla gråta, samtidigt som jag bara sitter och stirrar ut genom fönstret och inte kan sluta skaka. Tårarna bara rann. Och jag bara satt där och tänkte, på de jag verkligen undvikit att tänka på hela veckan, och som jag fortfarande undviker. Vi är så bra, våran grupp. Vi är elit! Jag är så lycklig, för att jag lärt känna alla er underbara människor som var med på lägret, skrattat så mycket så jag fått ont, så värt. Ni är underbara, älskade och världens bästa! Don't forget that!


...

Tanken slog mig, att sist jag åkte på läger var jag precis på G med Kristoffer. Jag vill sakna någon igen, någon som jag bara längtar till att träffa efter lägret. Jag saknar de så mycket. Jag är bara 15 år, men är i så sjukt stort behov av att ha en kille vid min sida. Känns som jag behöver den kärleken. Lägret är imon, och jag vet inte om jag vill dit eller inte. Jag vill dit för att liksom komma bort från allt, umgås med människorna där och ha kul, men samtidigt är jag rädd för vad som kommer hända. Jag vill inte vara så desperat efter en kille, men jag bara saknar att ha någon att pussa på, någon som håller om mig, någon som säger fina ord till mig. Jag vill ändå åka på lägret, för jag vet att jag kommer lära mig saker, saker om mig själv och andra. Vem vet, jag kanske är en helt annan person om 1 vecka....

Tänk om ingen vågar bli tsm med mig om jag blir såhär efter Kristoffer. Det är de jag är mest rädd för...

sjisajsadlkdasklödasökl

Bra start på lovet. Eller inte. Dåligt väder, huvudvärk, jävla regler om att va hemma kl 10 på SOMMARLOVET! Fan tänker hon... Gå 4 år på gymnasiet? Skulle inte tro de. Så jävla puss sugen så de finns inte. AAAAAH önska ja kunde gå till en kille nu, men SJÄLVKLART fucking fittregeln att jag inte får gå ut. FML PÅ FUCKING HÖG NIVÅ


.

Jag vet inte vad jag känner. Tårarna bara rinner, och jag vet inte vart jag ska ta vägen. Vill bort härifrån, försvinna på något sätt. Ord räcker inte till. De ända jag vet är att jag inte vill vara här. vill inte vara i tuve, göteborg, sverige. Vill försvinna föralltid.

boys

Jag borde inte snacka med killar. Allting slutar med att dom hatar mig. 3 stycken som jag varit kär i, slutade med att dom hatade mig. En annan kille slutade de med att han blocka mig på face, Kristoffer slutade ju med att han ogilla mig och ville bli av med mig. Nu en kille blev sur på mig och tog bort mitt nummer. Asså borde egentligen radera alla killar från mitt liv, för att det är aldrig någon som accepterar mig..


-

Jag är rädd. Rädd för mig själv. Rädd för att vara människa.. Rädd för att leva

Sommarlovet är på g!

Sitter och lyssnar på en spotifylista som heter DROGLÅTAR-SOMMAREN 10, smsar med en galet söt kille, som bara gör mig så glad hela tiden och ler varje gång han skriver! Det är snart sommarlov, ensam hemma hela dagen imon eftersom pappa är i stockholm, det är mitt i natten och tycker det är så mysigt! Om man bortser från allt de jobbiga och negativa i mitt liv så är det ganska bra just nu!
Ska strax lägga mig och smsa oså, puss ha det bra!


-

Vad ska man göra, då man inte vet hur det kommer sluta. Man vet inte vad som kommer hända. Jag klarar inte av en så stor förändring. Jag vågar inte.

love is hard, never give up

There are lot of people who call you by your name. But there is only one person who can make it sound so damn special..

Never give up on someone you can't go a day without thinking about ♥

Don't worry if you're single, God's looking you right know saying ; ''I'm saving this girl for someone special..''

That moment when you're really getting sleepy but then you can see that he's enjoying your conversation, so you help yourself to stay awake for him. He must be really special.


- Telling someone why you love them is like explaining what water tastes like



possible

Fick för mig att jag bara hade lust att skriva allting jag vill ha just nu! Men självklart kan jag inte få allt detta precis just nu..

Vita converse, kebabtallrik, kinderägg, powerking, skinnjacka, nya kläder, ipod, Iphone 4, studio hemma, brunare kropp, finare ben, pengar, åka utomlands med en kompis, åka till stockholm med en kompis, ha alla möjligheter i världen, shorts, långt fint ljusare hår, sommarlov typ NU, bra betyg i skolan.. Säkert mycket mer, men kommer inte på mer just nu!

Nothing is impossible, the world itself says i'm possible


Life goes on, but i'm gone

Var på min kusins student i alingsås igår. Lilleputten har blivit stor (han är typ 2 meter... :( ) !!

Drog ut vid halv 8, dega på norpi med emmi sandra och madde. Nu hade jag tänkt gå ut lite, det är ju ändå långhelg hihi! Vi hörs när vi hörs, pusssss



Profilbilden på facebook just nu, just add me Josefin Hallengren

RSS 2.0